Politicieni
Fostul vice-ministru al Afacerilor Externe, REVOLTAT de acțiunile Poliției pe drumurile naționale
 12 August 2019 11:00  3283
Fostul vice-ministru al afacerilor externe Valeriu Ostalep este revoltat și mâniat de „dezordinea„ organizată de polițiști de pe drumurile Moldovei. Într-o postare pe Facebook, acesta a scris că așa ceva nu a mai văzut din anii 90.

„Pe drumurile Moldovei domină o dezordine poliţienească de care nu am mai văzut din anii 90. Radare la fiecare 2 km, capcane, „Dacii” camuflate prin tufari, opriri de cîte 6 ori pe zi, cu întrebări debile (de exemplu, ce fac pe autostrada Bălţi, la care nici nu găseşti cum să răspunzi imediat). Prezentaţi documente – aşa, de foaie verde. Nu-mi mai amintesc de aşa prostism şi racket obraznic.

Și asta durează deja de o lună. Cine este responsabil pentru asta? Cui raportează? FMI-ului? Poate-i scriem ambasadorului SUA? Tovarășe ambasador general! Vă rugăm să luați măsuri, chiar este imposibil să desfăşori propagandă și riscuri hibride pentru că eşti oprit la tot pasul!

P.S. Nu am încălcat nimic, nu am primit amenzi. Dar aceasta deja nu este poliția. Întrebarea mea preferată de la graniță, la ieșirea din Moldova, este ”unde mergi”? Şi ce treabă aveţi unde merg eu? La rîndul meu, am şi eu o întrebare: unde ne conduceţi voi, or, de alta mi se pare că nu ne este în drum cu voi”, a scris Valeriu Ostalep.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Susțineți coaliția de guvernare ACUM-PSRM?
Nu - 53.21%
Da - 46.79%