Politicieni
Comentariul publicat de Filip ca replică la reușita anunțată de Sandu
 12 Iulie 2019 14:00  3252
După ce premierul Maia Sandu a anunţat, aseară, pe Facebook, că în urma vizitei pe care a avut-o la Kiev a fost eliminată restricția de 90 de zile de aflare pe teritoriul Ucrainei pentru transportatorii moldoveni de mărfuri și pasageri, fostul prim-ministru Pavel Filip a avut o reacție.

Pavel Filip a menționat că Maia Sandu a prezentat această informaţie ca o reuşită a actualei guvernări, și „că ar fi fost de apreciat dacă politicienii de la putere ar fi demonstrat că sunt altfel, că sunt corecți, spun adevărul și știu să recunoască un lucru bun, chiar dacă vine de la oponenți politici”.

Potrivit lui Filip, documentul care rezolva această problemă a fost semnat, în octombrie 2018, în timpul vizitei premierului Groisman la Chișinău. Ex-premierul a explicat că pentru prima dată acest subiect a fost discutat cu premierul ucrainena Volodimir Groisman la Odessa, în septembrie 2017. Ulterior, în timpul vizitei acestuia la Chișinău în octombrie același an, au definitivate chestiuni mai concrete.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Susțineți coaliția de guvernare ACUM-PSRM?
Nu - 53.21%
Da - 46.79%