Politicieni
Filip a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA: Îmi doresc o atitudine corectă din partea actualei majorităţi parlamentare
 27 Iunie 2019 09:00  3385
Preşedintele fracţiunii parlamentare a PDM, Pavel Filip, a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chişinău, Dereck J, Hogan. Interlocutorii au discutat despre situaţia social-politică din Republica Moldova şi priorităţile de cooperare pe viitor.

Diplomatul american a apreciat transferul paşnic al puterii, care este o dovadă de maturitate politică.

Pavel Filip a menţionat că fracţiunea PDM va face opoziţie constructivă în Parlament: nu va nega orbeşte toate proiectele, dar va susţine iniţiativele bune, cu impact pozitiv asupra cetăţenilor.

Totodată, preşedintele fracţiunii PDM a spus că îşi doreşte o atitudine obiectivă şi corectă din partea actualei majorităţi parlamentare, nu una bazată pe răzbunare şi răfuieli.

Ambasadorul Dereck Hogan a declarat că în capul mesei trebuie pusă supremaţia legii. Diplomatul a accentuat rolul important al Partidului Democrat, indiferent dacă este la guvernare sau în opoziţie.

Pavel Filip a relevat că Partidul Democrat va face o analiză minuţioasă a greşelilor comise, pentru o resetare, astfel încât partidul să-şi consolideze poziţia de forţă de orientare social-democrată europeană.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Susțineți coaliția de guvernare ACUM-PSRM?
Nu - 53.21%
Da - 46.79%