Politicieni
Doi foști deputați îl critică dur pe Băsescu, pentru că a sugerat o ALIANȚĂ dintre PSRM și ACUM
 15 Aprilie 2019 13:20  3106
Doi foști deputați creștin-democrați, care în 2005 au votat pentru candidatura lui Vladimir Voronin în funcția de președinte al R. Moldova, la sugestia lui Traian Băsescu, îl critică dur pe fostul președinte al României pentru că a sugerat că Blocul „ACUM” trebuie să se alieze cu Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), pentru a scăpa de Vlad Plahotniuc, transmite Politics.MD cu referire la ziarulnarional.md.

„Cred că Băsescu greșește pledând pentru o alianță cu Dodon și PSRM, cum a greșit și în 2005, cerându-ne să-l votam pe Voronin”, a scris pe Facebook fostul vicepreședinte al PPCD, Vlad Cubreacov.

Acesta a fost completat de fostul său coleg de partid Ștefan Secăreanu. „După ce Traian Băsescu ne sugerează alianța de guvernare ACUM - PSRM, mă conving o dată în plus că insului în cauză îi este în cot de soarta Basarabiei, așa cum i-a fost în cot de basarabeni la 4 aprilie 2005, când și-a trimis țucălarii la Chișinău să ne sugereze să-l votăm pe Voronin președinte. În această clipă, revenit la Chișinău, Băsescu urmărește un singur scop: să obțină mandatul de deputat european! Nimic mai mult!”, a menționat Secăreanu.

Blocul „ACUM” ar trebui să facă o coaliție post electorală cu socialiștii, pentru a-l trece în opoziție pe Vlad Plahotniuc și a-l împiedica pe Dodon să ducă republica către Moscova. Acesta a fost sfatul pe care-l dă fostul președinte al României, Traian Băsescu, Blocului „ACUM”.


Știri asemănătoare
 
Comentarii
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%