Geopolitica
Vladimir Zelenski nu s-a prezentat la dezbaterea electorală cu Petro Poroşenko
 15 Aprilie 2019 15:00  3158
Confruntarea dintre cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale din Ucraina seamănă tot mai mult cu un show. Iar actualul şef al statului vecin Petro Poroşenko se pare că i-a luat locul lui Vladimir Zelenski. În timp ce comediantul se află la Paris, contracandidatul său a urcat pe o scenă improvizată şi, după ce a vorbit în faţa mulţimii, i-a dedicat lui Zelenski o piesă.

La sfârşitul evenimentului, liderul de la Kiev a făcut poze cu oamenii care au venit să-l susţină.

Ideea unei dezbateri pe stadion a venit din partea lui Vladimir Zelenski, la scurt timp după publicarea rezultatelor primului tur al alegerilor prezidenţiale. Ulterior însă staff-ul lui electoral a declarat că evenimentul ar putea fi anulat din cauza programului încărcat al actorului. Petro Poroşenko a insistat însă ca această dezbatere să aibă loc.

„Vladimir Alexandrovici, discuţiile cu milioane de ucraineni sunt mai importante decât vacanţa dumneavoastră la Paris. Nu fugiţi de presă, nu vă temeţi de oponenți, nu puneţi receptorul. Veniţi în ţară şi vorbiţi cu cetăţenii”, a afirmat preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko.

Turul doi al alegerilor prezidenţiale din ţara vecină va avea loc duminica viitoare, pe 21 aprilie.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%