Politicieni
Noi probleme la Wizz Air. Au anulat o cursă destul de populară
 14 Aprilie 2019 12:50  3253
Compania low-cost Wizz Air anulează cursa Chișinău-Copenhaga, care devenise destul de populară printre moldoveni, transmite un canal Telegram, specializat în domeniu. Decizia a fost luată după ce această companie a anulat și alte curse de la aeroporturi din regiune, transmite Politics.MD cu referire la hotnews.md.

„După toate probabilitățile, din 11 iunie, Wizz Air încetează cursele Chișinău-Copenhaga”, potrivit unui anunț publicat pe canalul de Telegram „călătorii ieftine.MD” (Бюджетные путешествия. МД).

Sursa nu menționează motivele, dar faptul că această cursă va fi întreruptă după 11 iunie îl confirmă și un comunicat recent al Autorității Aeronautice Civile.

Motivul anulării acestei curse nu este clar, dar ea era una destul de populară. Este de menționat că Wizz Air a lansat-o cu doar câteva luni în urmă, la sfârșitul anului trecut.

Nu este pentru prima dată când Wizz Air anulează curse în această regiune. De exemplu, în toamna anului trecut, compania a anunțat că nu va mai opera în sezonul de iarnă cinci curse, dintre care patru cu plecare din București și una din Cluj-Napoca. Inclusiv a anunțat suspendarea a trei rute, printre care București-Cluj-Napoca, care potrivit presei de peste Prut era ruta cu cel mai mare trafic.

Tot anul trecut, Wizz Air a amânat cinci zboruri spre destinații noi din Aeroportul din Iași, pe care le anunțase anterior. „Țeapă de la WizzAir? Lansarea destinaţiilor din Iași, amânată fără anunțarea clienților”, titra atunci presa locală.

Sursa:  hotnews.md.

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%