Parlament
Joc intelectual la Parlament! Tinerii își vor testa cunoștințele legate de activitatea Legislativului
 10 Aprilie 2019 17:00  2899
Tinerii erudiți din toată țara își dau întâlnire, în această săptămână, la Parlament pentru a-și testa cunoștințele legate de activitatea Parlamentului. Legislativul va organiza a doua ediție a jocului intelectual „Cunoaște-ți Parlamentul”, scrie Politics.MD.

30 de elevi erudiți din Hâncești, Ungheni, Drochia, Comrat și Chișinău vor răspunde la o serie de întrebări despre istoricul și activitatea Parlamentului. Echipele participante au fost selectate în cadrul concursurilor regionale ”Cunoaște-ți Parlamentul”, desfășurate pe parcursul lunii martie curent.

Cele 5 echipe vor parcurge individual un traseu format din muzeul Parlamentului, bibliotecă, sala pentru conferințe de presă, sala Europei și sala de ședințe plenare. Pentru fiecare sală sunt pregătite probe care vor testa atât cunoștințele participanților, cât și abilitățile de lucru în echipă. Răspunsurile echipelor vor fi punctate de un juriu, constituit din funcționari din cadrul Secretariatului Parlamentului.

Concursul va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 11.00. Deputații sunt invitați să salute finaliștii jocului intelectual ”Cunoaște-ți Parlamentul”.

Prima ediție a jocului intelectual a avut loc în decembrie 2018.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%