Politicieni
Un nou FAKE NEWS marca Newsmaker: Afirmă mincinos că „toți” îi cer lui Sîrbu să-și retragă cererea de la poliție împotriva lui Grigorciuc
 25 Martie 2019 15:50  3224
Portalul Newsmaker, din trustul Platon-Ţopa, este acuzat din nou de manipulare, după ce a titrat că „toată lumea” i-ar fi cerut deputatului Sergiu Sîrbu să-şi retragă cererea împotriva recidivistului Pavel Grigorciuc. Portalul citat afirmă, mincinos, că ar exista un întreg curent de opinie împotriva fruntaşului democrat. Acest fapt a fost taxat imediat de lideri de opinie, scrie Politics.MD cu referire la hotnews.md.

„!STOP FALS! Manipularea opiniiei publice de către portalul NewsMaker. Cine sunt aceştia toţi?”, a scris analistul politic Annaslav Yakovenko, într-o postare pe Facebook.

Redacţia Newsmaker a radactat titlul de pe site, însă pe pagina sa de Facebook acesta a rămas neschimbat.

Amintim că deputatul Sergiu Sîrbu a fost atacat joi de Pavel Grigorciuc, într-o cafenea din grădina publică „Ştefan cel Mare”. Deputatul s-a ales cu o comoţie cerebrală.

Ulterior, deputatul binomului PAS-PPDA, Maria Ciobanu, i-a cerut public lui Sergiu Sîrbu să-și retragă cererea depusă la poliție, după ce acesta a fost agresat fizic. Demersul său a fost susținut de câțiva exponenți ai blocului ACUM, după ce Grigorciuc a fost folosit pe post de mercenar în acțiuni antiguvernamentale.

Sursa:  hotnews.md

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%