Politicieni
Blocul ACUM refuză oferta democraților și preferă să rămână în opoziție
 14 Martie 2019 15:10  2912
Blocul ACUM a refuzat oferta democraților, care le propun conducerea Guvernului și preferă să rămână în opoziție. Acest lucru rezultă din reacția blocului format din PAS și PPDA, informează Politics.MD cu referire la today.md.

„Rămânem fermi în poziția noastră. Am primit mandatul de la cetățeni să eliberăm țara de oligarhi și corupție. Echipa blocului ACUM a propus un pachet de legi de deoligarhizare a statului. Invităm deputații responsabili să le voteze în primele ședințe ale parlamentului. Negocieri și dialog cu cei care sunt responsabili de capturarea statului nu ducem”, se arată în reacția blocului ACUM.

Amintim că vicepreședintele PDM, Andrian Candu, a făcut astăzi publică o nouă invitație la dialog pentru blocul ACUM și a precizat că democrații sunt gata să le ofere conducerea Guvernului.

”Dacă reprezentanții blocului ACUM sunt gata să-și asume actul guvernării, să implementeze inclusiv angajamentele pe care le-am făcut noi în fața cetățenilor, suntem gata să discutăm foarte serios asta, să vina să discutăm”, a precizat vicepreședintele PDM.

Mai mult, potrivit lui Candu, democrații sunt pregătiți să discute și toate propunerile celor de la blocul ACUM, să le analizeze împreună și să vadă ce fel de soluții se pot găsi pentru implementarea lor.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Mihaela 14 Martie 2019 15:43
0 (0)
Preferă să rămână în opoziție căci nu își doresc să aducă modificări în țară, le place să stee și să nu facă nimic iar acum și bani vor primi pentru asta!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%