Politicieni
Un avion de recunoaștere american a zburat deasupra Moldovei
 14 Martie 2019 09:00  3346
 Despre aceasta a scris avocatul, diplomatul, activistul, analistul politic, Valeriu Ostalep, pe pagina sa de Facebook, transmite eNews.

Ca să nu existe iluzii, acesta de astăzi este un avion american de recunoaștere, probabil că se pregătesc pentru sezonul de plantare. Hawker beechkraft MC - 12 W Liberty. Dacă cineva crede că acest lucru adaugă pace, atunci eu mă îndoiesc", scrie Valeriu Ostalep .

Amintim că anterior, eNews a anunțat că un avion de recunoaștere american a zburat de-a lungul frontierei Ucrainei cu regiunea transnistreană. Potrivit datelor preliminare, el a decolat de la baza aeriană a SUA "Mihail Kogîlniceanu", situată în Constanța, România.

Pentru prima dată o aeronavă de recunoaștere americană a fost observată în apropierea hotarelor Republicii Moldova pe 14 ianuarie.Atunci ea a intrat în spațiul aerian al Ucrainei de la Marea Neagră și a zburat de-a lungul graniței de est a Moldovei, la 15 km de Tiraspol. Cel mai probabil, aeronava se interesa de depozitele militare din apropierea satului Kolbasna.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%