Partide
Vlad Plahotniuc: Să le mulțumim și să ne amintim că suntem datori să păstrăm pacea pentru care ei au luptat și să nu permitem ca vreodată să se repete asemenea tragedii
 2 Martie 2019 11:04  4546
Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a lansat un mesaj de unitate și înțelegere, cu prilejul împlinirii a 27 de ani de la războiul de la Nistru, din anul 1992, transmite politics.md cu referire la timpul.md.

«Ȋn urmă cu 27 de ani, mii de moldoveni, civili și militari deopotrivă au pus Patria mai presus de propria viață, iar câteva sute dintre ei au căzut eroic pe câmpul de luptă. Să le mulțumim și să ne amintim că suntem datori să păstrăm pacea pentru care ei au luptat și să nu permitem ca vreodată să se repete asemenea tragedii. Să nu acceptăm mesaje ale urii și dezbinării», a scrie Vlad Plahotniuc, înt-o postare pe Facebook.

Liderul PDM a îndemnat cetățenii să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru Moldova.

«Haideți să promovăm unitatea și înțelegerea pe pământurile noastre, să construim, împreună, un viitor mai bun Pentru Moldova, astfel încât sacrificiile din trecut să nu fi fost ȋn zadar».

Ȋn urmă cu 27 de ani, mii de moldoveni, civili și militari deopotrivă au pus Patria mai presus de propria viață, iar câteva sute dintre ei au căzut eroic pe câmpul de luptă.

Să le mulțumim și să ne amintim că suntem datori să păstrăm pacea pentru care ei au luptat și să nu permitem ca vreodată să se repete asemenea tragedii. Să nu acceptăm mesaje ale urii și dezbinării.

Haideți să promovăm unitatea și înțelegerea pe pământurile noastre, să construim, împreună, un viitor mai bun #PentruMoldova, astfel încât sacrificiile din trecut să nu fi fost ȋn zadar.

#ZiuaMemoriei

 

Sursa:  Timpul.md

Știri asemănătoare
 
Comentarii
realist 2 Martie 2019 11:38
0 (0)
Rusii sunt cei care au provocat acest conflict... Sa nu mai admitem asa ceva
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%