Politicieni
Plahotniuc, votat în proporție de 94 la sută în Grozești: Au arătat atitudinea pentru faptele bune pe care le-am făcut în satul natal și în toată țara
 25 Februarie 2019 15:05  3286
Vot excepțional în satul Grozești, raionul Nisporeni, unde aproape 94 la sută din oameni l-au susținut pe liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc. Președintele PDM a apreciat această situație drept o apreciere a activității sale, scrie timpul.md, preluat de Politics.MD.

”Mulțumiri din tot sufletul adresez consătenilor mei din satul Grozești, care au arătat printr-un vot masiv, de aproape 94 la sută, atitudinea lor față de acțiunie și faptele bune pe care le-am făcut în satul meu natal și în toată țara”, a declarat Plahotniuc la un briefing de presă susținut luni.

Plahotniuc a mulțumit și celorlalți pământeni din circumscripția nr.17, care cuprinde localitățile Nisporeni și trei sate din Strășeni – Lozova, Micleușeni, Dolna. ”Ei mi-au acordat încrederea uriașă, de peste 72 la sută, care m-a impresionat foarte tare și mă obligă enorm în raport cu ei.

Amintim că pentru Vlad Plahotniuc au votat aproape 21 de mii de alegători, ceea ce reprezintă 72,36% din sufragii.

 

Sursa:  timpul.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%