Politicieni
Usatîi: Dodon încearcă să blocheze venirea acasă a ostaticilor moldoveni cu o delegație a Ministerului de Externe
 12 Februarie 2019 16:32  3136
Liderul de la Condrița, Igor Dodon face apeluri disperate către autoritățile de la Moscova, pentru ca ostaticilor moldoveni eliberați din Afganistan să nu li se permiră să revină acasă cu delegația Ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău, plecată acolo ieri, ca să îi aducă acasă astăzi. Acest lucru a fost anunțat de liderul ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, într-o intervenție live pe Facebook, transmite Politics.MD, cu referire la timpul.md.

Dodon telefonează disperat laMoscova și spune: nu le permiteți să plece cu cei de la Ministerul de Externe”, a spus Usatîi.

Amintim că Renato Usatîi a mai declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că piloții moldoveni puteau fi aduși acasă încă în primăvara trecută, dar președintele Igor Dodon s-ar fi opus. Acesta ar fi dorit că eliberarea acestora să aibă loc în plină campanie electorală.

„Problema cu ostaticii se întinde din primăvara anului trecut. Ați văzut avionul privat pe aeroport (la Moscova nr. )? Dacă mai făcea o oră și 30 de minute ca să ajungă la Chișinău... Putea. Iată care e problema. El (Dodon n.r.) îi mai ține o săptămână ostatici. O să-și pregătească coafura și va merge la Moscova. O să vină oamenii la aeroport, o să se pună în genunchi și o să plângă. El pe scârba la oamenii aceștia își face PR”, a declarat Usatîi.

Sursa:  timpul.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%