Partide
Video // Au fost repatriate corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate în accidentul din Ucraina
 10 Februarie 2019 09:30  3238
În seara zilei de 9 februarie 2019 au fost repatriate corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate în accidentul de circulație produs în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina, transmite politics.md.

Procedurile au fost perfectate de urgență de angajații IGSU în comun cu serviciul consular. La Chișinău, sicriele au fost așteptate de rudele și apropiații îndurerați, care au beneficiat de asistență din partea serviciului psihologic al IGSU.

După ce corpurile neînsuflețite au fost aduse în capitală, angajații IGSU urmează să însoțească mașinale companiei contractate până la localitățile de baștină a persoanelor decedate, unde vor avea loc procedurile funerare.

La Vinița mai rămîn 4 victime traumatizate în urma accidentului care la moment primesc îngrijiri medicale. Acestea ar pute fi externate în scurt timp, iar transportarea în siguranță în țara noastră va fi efectuată de Serviciul Mobil de Reanimare și Descarcerare.

Amintim că la solicitarea Guvernului Republicii Moldova la IGSU a fost creată Celula de Criză pentru gestionarea situației și tot executivul suportă toate cheltuitele de repatriere a victimelor.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%