Partide
VIDEO// Oamenii din Geamăna, Anenii Noi, dezamăgiți de Platforma DA, i-au luat pe sus pe Năstase și Slusari
 9 Februarie 2019 14:34  3259
 Liderul PPDA, Andrei Năstase continua să fie luat în furci de cetăţeni, la întrunirile electorale. Ultimul caz de acest gen s-a produs în satul Geamăna, raionul Anenii Noi, unde Năstase, secondat de adjunctul său Alexandru Slusari, a fost nevoit să-şi ia tălpăşiţa, după ce un veteran al războiului de la Nistru, din localitate, şi-a exprimat deschis dezamăgirea faţă de prestaţia liderului PPDA. La întrunirea în cauză au participat cinci persoane.

 “Am fost la proteste împreună, am luptat împreună, am tras nădejde că vor fi schimbări, dar ne-am înşelat. Eu personal sunt dezamăgit de voi, dl Năstase numai strigă, dar nimic nu face”, a declarat veteranul.

Replica liderului PPDA a fost, ca de obicei agresivă şi arogantă. “Vă rog să îl izolaţi pe acest om, pentru că noi avem o discuţie cu oamenii”, a declarat Andrei Năstase, după care şi-a luat tălpăşiţa.
Precizăm că formaţiunea lui Andrei Năstase pierde teren în localitatea Geamăna şi din cauza profilului controversat al fruntaşului local al PPDA: un fost pădurar, certat cu legea

Iurie Calmîc e liderul PPDA din Geamăna, judecat anterior pentru huliganism. El a amenințat atunci cu pușcă de vânătoare mai mulți oameni din sat.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%