Politicieni
Plahotniuc asigură că proiectele inițiate de PDM vor fi implementate și după alegerile parlamentare
 8 Februarie 2019 13:24  2918
Proiectele inițiate de guvernarea PDM vor fi implementate și după alegerile parlamentare din 24 februarie. Asigurarea vine din partea liderului democrat Vlad Plahotniuc, care a vizitat ieri localitățile Micleușeni, Dolna și Ciorești, din raionul Nisporeni, informează Politics.MD, cu referire la hotnews.md.

”Oamenii de aici se bucură deja de drumuri bune, dar au nevoie și de alte proiecte – apă și canalizare, iluminat stradal sau gazificare. Ȋn același timp, este nevoie să fie renovate clădiri importante pentru fiecare localitate, precum grădinițe, școli sau cabinete medicale. Trebuie, de asemenea, să avem câte un medic de familie în fiecare sat. Educația și sănătatea sunt deja priorități pentru PDM”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Plahotniuc crede că întâlnirile cu oamenii îi ajută pe democrați să identifice problemele exacte cu care aceștia se confruntă.

”Am ȋnceput să ȋmbunătățim atât calitatea serviciilor, cât și a infrastructurii din ambele domenii. Ȋntâlnirile constante cu oamenii ne ajută să știm exact ce e de făcut ȋn fiecare sat, din fiecare raion, pentru a investi acolo unde este nevoie. Așa am făcut până acum, așa vom face și ȋn continuare, după 24 februarie”, a mai scris Plahotniuc.

 

Sursa:  hotnews.md

Știri asemănătoare
 
Comentarii
oleg 8 Februarie 2019 14:18
0 (0)
omul asta nu arunca cu cuvinte in vint , sa stim asta
Vasile 8 Februarie 2019 15:54
0 (0)
Imagini unde lumea e fericită și bucuroasă, asta văd mereu când Plahotniuc pleacă în teritoriu să vorbească cu lumea și lumea să fie ascultată! Bravo PDM!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%