Parlament
VIDEO // Mesajul unui băiețel de 11 ani, către politicieni: „Solicit să respectați legile”
 8 Februarie 2019 15:00  3073
Un băiețel de 11 ani a făcut un filmuleț video în care și-a etalat cunoștințele sale despre deputați, cu ce se ocupă aceștia și cum sunt aleși în Parlament. Totodată, copilul își exprimă indignarea față de parlamentarii care nu vorbesc limba de stat în plenul legislativului și le solicită să respecte legile, transmite Politics.MD.

Parlamentul organizează un concurs de mesaje video. Câștigătorii concursului vor participa la prima ședință a Parlamentului de legislatura a XXI-a.

La concurs pot participa copii și tineri cu vârsta de până la 18 ani. Participanții vor înregistra un mesaj video de maximum 1 minut, în care vor răspunde la următoarele întrebări: Ce știi tu despre deputați?, Care sunt funcțiile lor?, Cum sunt aleși?.

Parlamentul va premia cele mai inspirate 5 mesaje, care vor acumula cele mai multe aprecieri, comentarii și distribuiri pe pagina de Facebook, după o evaluare preventivă a relevanței și creativității mesajului.

Înregistrarea video va fi expediată până pe data de 5 martie 2019, pe adresa de e-mail vizite@parlament.md, cu mențiunea ”Concurs de mesaje video”. Mesajul va fi însoțit de datele de contact ale participantului: nume, prenume, vârsta, localitatea, instituția și clasa în care studiază, numărul de telefon.

Rezultatele concursului vor fi anunțate pe data de 6 martie 2019.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%