Guvern
Microbuz cu moldoveni, implicat într-un ACCIDENT GRAV în Ucraina
 8 Februarie 2019 10:00  3093
Un accident grav a avut loc în această noapte în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina, transmite Politics.MD.

Șoferul microbuzului are 28 de ani. Victimele accidentului sunt o tânără de 26 de ani, un bărbat de 43 de ani, iar a treia persoană nu a fost deocamdată identificată. Patru persoane cu vârsta cuprinse între 24 și 58 de ani au fost spitalizate, potrivit IPN. Microbuzul se îndrepta din Moldova către Federația Rusă. Accidentul s-a produs în jurul orei 03.00.

Potrivit Serviciului de Stat pentru Situații Excepționale din Ucraina, accidentul s-a produs cu implicarea unui microbuz cu 12 pasageri la bord, transmite.

Guvernul Republicii Moldova a dispus crearea Celulei de Criză pentru a monitoriza și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit în această noapte. Celula de Criză formată va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în comun cu autoritățile, va perfecta procedurile și va transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate, dar și va aduce în țara noastră oamenii care au primit traumatisme în urma accidentului.

IGSU a lansat linia fierbinte la telefonul 022 78 -50 -32 pentru informații suplimentare rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Vitalie 8 Februarie 2019 11:10
0 (0)
Cum într-un microbus (pasager-marfar), care după caracteristicele tehnice, în principiu, nu poate să aibă mai mult de 6 locuri, au încăput 12 pasageri. Cum el a parcurs vreo 200 km până la punctul de trecere a frontierei fără să fie observat de poliție? Cum el a trecut vama MD și vama UKR fără să fi observat vre-un polițist de frontieră acest cavou pe roți? Astfel de microbuse parcurg cu sutele zilnic acest intinerariu, nestingheriți.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%