Electorala
Ultima tragere la sorți stabilește ORDINEA în buletinele de vot a concurenților electorali
 25 Ianuarie 2019 12:00  3274
Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot a doi potențiali concurenți electorali. Aceștia au depus, pe parcursul zilei de astăzi, 24 ianuarie 2019, documentele necesare în vederea înregistrării candidaților la funcția de deputat pe circumscripția națională la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, comunică Politics.md.

În urma tragerii la sorţi, Comisia Electorală Centrală a stabilit ordinea lor prealabilă de înscriere în buletinul de vot, după cum urmează: Pаrtidul Politic Partidul Verde Ecologist– poziția a 14-ea, iar Partidul Liberal - poziția a 15-ea.

Ordinea de înscriere în buletin rămîne definitivă numai după înregistrarea la CEC în calitate de concurenţi electorali, în circumscripția națională, la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Totodată, Comisia anunţă că termenul de depunere a dosarelor pentru înregistrarea concurenţilor electorali pentru alegerile parlamentare și a participanților la referendumul republican consultativ a expirat ieri, 24 ianuarie 2019. Pînă în prezent, CEC a înregistrat 9 concurenţi electorali în circumscripția națională, dintre care 8 partide politice și un bloc electoral, iar dosarele a 6 candidaţi la funcţia de deputat se află în proces de examinare.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%