Partide
Un blogger scoate la iveală fațărnicia candidaților binomului PAS – PPDA
 10 Ianuarie 2019 14:47  2787
Degradarea culturală și exodul intelectualilor este o parte din CV-ul candidatului ACUM la alegerile parlamentare, Dinu Plângău. De această părere este bloggerul Anatolie Chirilov. Acesta a publicat mai multe poze în care Plângău apare în ipostaze indecente, transmite politics.md cu referire la hotnews.md.

Publicația lui Chirilov vine după ce Plângău, candidatul Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase pe circumscripția din Edineț, îi umilește pe oponenții săi. Într-o postare pe facebook, exponentul binomului PAS-PPDA a scris că toți concurenții său reprezintă frica, corupția, banditismul, sărăcia, intimidarea, manipularea, degradarea culturală și exodul intelectualilor.

Drept răspuns, Chirilov a publicat un articol întitulat „Fete, băutură și desfrânare. Imagini foto exclusive cu DEGRADATUL lui Andrei Năstase care se vrea deputat! Chirilov spune că nu-și dorește în parlament un deputat ce „face sex pentru mâncare”. Mai mult, blogeerul nu exclude că Plângău ar putea fi candidatul binomului PAS - PPDA pentru Ministerul Educației.

 

 

Sursa:  Hotnews.md
Previous Next

Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%