Partide
Un bărbat căzut de pe o clădire a fost salvat
 13 Decembrie 2018 17:10  2749
Ieri, 12 decembrie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a salva un bărbat căzut de la o înălțimea de 4 metri pe acoperișul unei clădiri de pe bd. Dacia din mun. Chișinău, transmite politics.md cu referire la democracy.md.

Conform datelor IGSU, persoana efectua lucrări de reparație pe acoperișul unei instituții și într-un moment de neatenție, și-a pierdut echilibru și a căzut.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani se afla în stare de șoc, primind mai multe leziuni în urma accidentului. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de pompieri care a stabilit că persoana se află pe acoperișul unei clădiri fără de a putea să se miște. Salvatorii i-au acordat primul ajutor calificat și l-au coborât de pe acoperișul clădirii. Mai târziu acesta a fost preluat de un echipaj medical pentru ulterioare îngrijiri medicale.

 

Conform informației oferite de medicii aflați la fața locului viața acestuia nu este în pericol. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndemnă oamenii să apeleze Serviciul 112 într-o situație de risc.

Sursa:  Politics.MD

Etichete Chișinău
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%