Partide
Ilan Șor: eu nu am oponenți în politica moldovenească; eu nu intru în competiție cu cei care n-au făcut nimic
 10 Decembrie 2018 11:48  3066
Creșterea ratingului Partidului Politic ȘOR, dar și a popularității liderului acestuia, primarului de Orhei Ilan Șor, se datorează exclusiv modelului său de a înțelege și a face politică - mai puține vorbe și mai multe fapte, consideră edilul de Orhei. Acesta a declarat la postul de televiziune Orhei TV că nici nu poate intra în competiție cu cineva din politicul moldovenesc, deoarece nu poate concura cu cei care nu au făcut nimic în viața lor decât să pălăvrăgească, transmite politics.md.

Ilan Șor a declarat că s-a întâlnit cu zeci de mii de oameni în ultima perioadă de timp, iar ceea ce a înțeles de la toți acești cetățeni este că s-au săturat de actuala clasă politică. „Toți acești politicieni au fost deja la guvernare prin diferite partide, au avut posibilitatea să arate ce pot. Acum iarăși vin cu promisiunea că nu vor mai minți. Oamenii au obosit de promisiuni. Noi nu facem promisiuni, dar facem magazine sociale, drumuri. Partidul ȘOR nu are nicio promisiune nerealizată”, potrivit lui Ilan Șor.

De aceea, în opinia sa, sunt mulți politicieni care încearcă să-i împiedice activitatea. „Oponenților nu le place că eu în comparație cu ei fac ceva. Ei aruncă doar vorbe goale. Dar eu nu am oponenți. Oponenți pot fi cei cu care să port competiție pentru a ne întrece la ce am realizat, dar eu nu intru în competiție cu cei care nu au făcut nimic”, consideră Ilan Șor.

Totodată, a menționat că datorită modului de abordare a partidului său, formațiunea a ajuns să numere peste 50.000 de membri și este pregătită să preia responsabilitatea guvernării după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. „Partidul Politic ȘOR se pregătește să-și realizeze programul său. Chiar a doua zi, după ce vom ajunge la guvernare, vom începe să construim drumuri, să majorăm bugetul, să rezolvăm problemele sociale”, a dat asigurări Ilan Șor.

Amintim că ultimele sondaje prezintă Partidul ȘOR, dar și pe liderul acestuia, Ilan Șor, drept printre cei mai populari actori politici din Republica Moldova. Fenomenul a fost remarcat chiar și de cei mai cunoscuți sociologi din Republica Moldova. În special, oamenii apreciază faptul că formațiunea își îndeplinește angajamentele pe care și le asumă.

Evoluția în ascensiune a Partidului ȘOR a început odată cu preluarea conducerii Mișcării „Ravnopravie” de către primarul de Orhei, Ilan Șor, în iunie  2016 și  elaborarea unui plan de reformare radicală a organizației politice. Experții susțin că succesul se datorează în cea mai mare parte realizărilor înregistrate de Ilan Șor și echipa sa la Orhei, unde au finalizat un șir de proiecte pe care și le asumase în campania electorală.

De asemenea, Partidul ȘOR a elaborat și un program politic ambițios pentru dezvoltarea Republicii Moldova după alegerile parlamentare, iar pentru fiecare regiune a desemnat reprezentanți împuterniciți, care vor elabora programe de dezvoltare în funcție de problemele fiecărei localități în parte.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%