Partide
Partidul ȘOR: Sandu și Năstase pregătesc scenarii îngrijorătoare pentru moldoveni
 27 Noiembrie 2018 15:18  2921
Violențe de la Veneția și Torino demonstrează că liderii așa-numitelor partide pro-europene – Maia Sandu și Andrei Năstase pregătesc scenarii îngrijorătoare pentru moldoveni și anume provocarea unui război civil după ce vor pierde alegerile parlamentare din februarie 2019, transmite politics.md.

Reprezentanții Partidului Politic „ȘOR” au prezentat marți, 27 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, dovezi incontestabile care demonstrează că provocările din Italia au fost bine organizate și dirijate. Membrul Partidului „ȘOR” Dinu Țurcanu a accentuat similitudinea dintre aceste evenimente și pregătirile pentru protestele violente din aprilie 2009.

„Ce încearcă acum să producă este nimic altceva decât că în cazul unui eșec electoral, pe care în mod sigur îl vor avea, nu este exclus că aceste grupări criminale să destabilizeze situația și să provoace un război civil. Se pregătește opinia publică pentru un asemenea scenariu”, a declarat Dinu Țurcanu.

În acest context, el a menționat că Partidul ȘOR este singura formațiune politică din Republica Moldova care a depășit geopolitica. „Pentru noi a face politică înseamnă ca copii în satele noastre să nu umble desculți iarna, dar nu să facem asemenea provocări”, a mai arătat Dinu Țurcanu, chemând politicienii să nu admită degenerarea situației până la una similară celei cu care se confruntă Ucraina.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?