Partide
Blocurile afectate de avaria din sectorul Râșcani vor avea agent termic după ora 18
 17 Noiembrie 2018 17:15  3135
 De la ora 18, toate blocurile din sectorul Râșcani, care au rămas în frig din cauza unei defecțiuni la rețea, vor fi reconectate la sursa de încălzire. Termoelectrica anunță că din totalul de 271 de blocuri afectate, peste 100 au fost deja rebranșate la o altă linie, prin intermediul unui sistem back-to-back.

 Totodată, specialiștii întreprinderii au intervenit pentru a schimba două segmente de conductă de 800 de mm, pentru a nu admite defecțiuni când temperatura aerului va scădea și mai mult, iar temperatura și presiunea agentului termic vor crește.

De asemenea, furnizorul roagă locatarii din blocurile deconectate ca după ora 18.00 să fie prezenți la domiciliu pentru a asigura accesul gestionarilor fondului locativ pentru eliberarea aerului din sistemele interioare de distribuție.

Totodată, Termoelectrica precizează că unele din adrese care au fost reconectate pe un alt traseu nu dispun de apă caldă. Această decizie a fost luată în legătură cu necesitatea asigurării parametrilor tehnici necesari pentru livrarea agentului termic pentru încălzire la cât mai multe blocuri posibil.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?