Partide
Politician din opoziţie: Maia Sandu are o mentalitate totalitară
 17 Noiembrie 2018 13:06  3075
 Formarea unui bloc electoral din mai multe partide de opoziţie a devenit imposibilă din cauza atitudinii totalitare a liderei PAS, Maia Sandu. Părerea aparţine vicepreşedintelui “Partidului Nostru”, Dmitri Ciubaşenko, şi a fost formulată în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVC 21. În cadrul, aceleiaşi emisiuni, Ciubaşenko a remarcat şi modul cinic în care a fost înlăturat PLDM din această ecuaţie electorală.  

 „Acolo totul este condus de Maia Sandu. Probabil ea a decis că PLDM este o forță prea mica și care nu merită să fie luată în calcul la formarea blocului. Acum și-au organizat acel filtru intern de „meritocrație”, unde oamenii sunt întrebați despre anumite lucruri, după care cineva decide care din ei merită să fie candidați. Maia Sandu a decis să fie un bloc format din două partide. Are o mentalitatea totalitară și nu este gata să reprezinte interesele altor forțe politice”, a declarat Dmitri Ciubaşenko.

Ciubaşenko susţine că, de fapt, PPDA-ul lui Andrei Năstase a fost forţat să semneze protocolul de colaborare cu PAS

 

 

„Împotriva sistemului mixt de vot au fost organizate proteste masive cu participarea partidului lui Grigore Petrenco, PCRM, PN, PLDM, PPDA și PAS, dar la un anumit moment, anume la insistența Maiei Sandu, cele trei partide care se consideră de stânga au fost date la o parte și celelalte au mers pe calea lor de dreapta. Tot Maia Sandu a forțat PPDA să semneze acel protocol de colaborare”, a mai spus vicepreşedintele “Partidului Nostru”.

Acesta şi-a manifestat şi rezervele faţă de posibilitatea înaintării unor candidaţi comuni în circumscripţii.

“Acest lucru este posibil, doar că Maia Sandu „зазвездилась” și nu vrea să discute cu nimeni”, a mai spus Dmitri Ciubaşenko.
 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?