Partide
Fundația Open Dialog, condusă de Ludmila Kozlovska, personaj expulzat din UE, nu apare în rapoartele de finanțare a PAS și PPDA
 12 Noiembrie 2018 17:34  2876
 Este concluzia la care ajuns Asociația Promo-LEX, exponenții căreia au participat astăzi la audierile Comisiei de anchetă „pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept privind imixtiunea Fundației „Otwarty Dialog” (Dialog Deschis) și a Ludmilei Kozlowska în treburile interne ale Republicii Moldova și privind finanțarea unor partide politice din țară.

 Amintim, în context, că Maia Sandu a recunoscut că s-a deplasat și la Bruxelles, pe banii oferiți de Fundația Open Dialog a Ludmilei Kozlovska.
”Am participat la un eveniment organizat în Parlamentul European, împreună cu fundația Open Dialog, care ne-a finanțat deplasarea la Bruxelles”, a spus Maia Sandu.

Sandu și Năstase, care au fost chemați la audieri, au făcut cale întoarsă din fața Parlamentului. Aceștia declară că vor o ședință publică a comisiei, deși președintele comisiei a anunțat că la audieri sunt prezentate inclusiv informații secrete, care la solicitarea instituțiilor străine nu pot fi făcute publice. 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Eugen 12 Noiembrie 2018 20:40
0 (0)
Eu sper ca ea in curand va fi inchisa aceasta fundatie. Nu e normal sa fie astfel de asociatii care sa reprezinte interesele bandidtesti.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?