Politicieni
Zeppelin: Mihail Gofman face declarații noi despre furtul din sistemul bancar
 7 Noiembrie 2018 20:01  3949
 Portalul de investigații Zeppelin anunță un nou interviu-bombă cu Mihail Gofman, fost șef-adjunct al Serviciului Prevenirea și Combaterea pălării Banilor, din cadrul Centrului Național Anticorupție. Interviu va fi dat publicității în data de 8 noiembrie, la ora 21.30 și va fi accesibil pe www.zeppelin.md.

Gofman s-a remarcat prin declarații în presa de opoziție despre furturile din sistemul bancar. Acesta se află acum în SUA.

Zeppelin este un proiect transnațional de investigaţii, lansat de o echipă independentă de jurnalişti, jurişti şi profesionişti din alte domenii. Scopul proiectului este de a scoate la suprafaţă adevărul ascuns de ochii lumii, în cele mai sensibile domenii ale vieţii publice.

«Ne propunem să vă dezvăluim istorii și personaje pentru care viața unui om nu are nicio valoare. Vom scoate la lumină scheme și interese de business ilegal, strâns legate de politic, în care funcționarii corupți sunt acoperiți de serviciile secrete», se conține în fișa de prezentare a portalului.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
realist 7 Noiembrie 2018 21:22
0 (0)
O sa spuna si cat i-a revenit lui? El repede a fugit din tara, da el tot e implicat
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%