Guvern
În R. Moldova ar putea fi deschis un centru Pilot de cercetare și dezvoltare a tehnologiilor performante în sectorul energetic
 22 Octombrie 2018 12:56  2921
Ministrului Economiei și Infrastructurii Chiril Gaburici a invitat compania Siemens România să deschidă un Centru Pilot de cercetare și dezvoltare a rețelelor energetice în Republica Moldova. Oficialul a purtat discuții în acest sens cu Cristian Secosan, noul președinte al companiei.

Politics.md informează că, oportunitatea deschiderii unui astfel de centru, este analizată de reprezentanții companiei române. De asemenea, oficialii au discutat și despre realizarea altor proiecte energetice.

Siemens România operează proiecte de modernizare a țării împreuna cu circa 7500 de clienți și cu ajutorul a peste 10 mii de furnizori.Pe plan mondial, Siemens și filialele sale numără aproximativ 480 000 de angajați în peste 190 de țări.Din 2017, Siemens SRL a preluat și coordonat activitățile de vânzare ale grupului german în Republica Moldova. Compania are patru direcții strategice de dezvoltare: electrificare, automatizare, digitalizare și sănătate.

Autor:  Marinela Sandu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%