Politicieni
În primăvară, în RM ar putea avea loc Campionatul European de Juniori la categoria motociclete
 19 Octombrie 2018 15:30  2941
Președintele Igor Dodon anunță că,  a  discutat cu o delegație a Federației Internaționale de Motociclism, despre o posibilă organizare în țara noastră,  a Campionatului European de Juniori la categoria motociclete. Într-un mesaj pe pagina sa de facebook, șeful statului menționează că , evenimentul ar putea avea loc  în primăvară și se referă la categoria de motociclete cu capacitatea motorului de 65-85 de centimetri cubi.

Mesajul integral al președintelui:

“Am avut o întrevedere cu o delegație a Federației Internaționale de Motociclism, condusă de vicepreședintele acesteia, Andrzej Witkowski, și de prim-vicepreşedintele Federației Europene, Martin de Graaff. La întrevedere au participat și reprezentanții Federației de Motociclism din Moldova, inclusiv președintele acesteia, Victor Golovicichin.

 

Am discutat perspectivele dezvoltării motociclismului, care se bucură de popularitate în Republica Moldova. Am vorbit despre posibilitatea organizării în țara noastră, în primăvară, a Campionatului European de Juniori în categoria motociclete cu capacitatea motorului de 65-85 de centimetri cubi.

 

Am fost unanimi în opinia că, dacă Moldova reușește să obțină dreptul de a găzdui și va organiza acest concurs la cel mai înalt nivel, vom avea posibilitatea de a studia perspectiva organizării pe viitor a Campionatului Mondial de Motocros.

 

Am reiterat că dezvoltarea sportului rămîne o prioritate pentru mine și voi asigura tot sprijinul necesar pregătirii și desfășurării Campionatului european de motocros în țara noastră”.

Autor:  Marinela Sandu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%