Politicieni
Telenovela „pomul de Crăciun“ continuă. Vom avea brad natural sau artificial în Piața Marii Adunări Naționale
 16 Octombrie 2018 17:00  3246
 Primăria municipiului Chișinău a consultat locuitorii orașului în privința bradului ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă. Astfel, cetățenii municipiului au putut vota pentru instalarea unui brad: natural sau artificial.

 Având în vedere discuţiile publice din anii precedenţi despre bradul din PMAN, în perioada 4 – 15 octombrie, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei municipiului Chişinău  a fost organizat un sondaj de opinie pe marginea acestui subiect. Cetăţenii au fost invitaţi să răspundă la următoarea întrebare: „Ce fel de brad ar trebui să fie instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă – brad natural sau brad artificial”.

Dacă până acum bradul din Piața Marii Adunări Naționale era natural, se pare că în acest an am putea avea un brad artificial. Cel puțin majoritatea chișinăuienilor, care au participat la la un sondaj realizat de Primăria Capitalei, au spus că vor un brad artificial.

Astfel, 87 la sută dintre cetățeni au votat în favoarea bradului artificial, pe când doar 13% ar vrea ca în acest an să avem un brad natural.


Amintim că, pentru bugetul municipal, pentru organizarea sărbătorii de Crăciun și Anul Nou în Capitală au fost alocate 200.000 de lei. Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi inaugurat la data de 1 decembrie 2018.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%