Partide
Agora manipulează din nou! Afirmă că o coloană oficială s-ar face vinovată de un accident produs cu o oră înainte de trecerea oficialilor
 12 Octombrie 2018 19:35  3183
Portalul Agora.md, afiliat PAS şi PPDA, tirajează un nou fals grosolan. Respectiva sursă media scrie, cu trimitere la un pretins martor ocular, că o coloană oficială ar fi fost implicată într-un accident rutier, produs în satul Negureni, raionul Telenești. 
În background-ul ştirii, Agora scrie că “astăzi, prim-ministrul Pavel Filip și alți membri ai Executivului au mers în raionul Telenești”, insinuând că anume coloana guvernamentală ar fi implicate în accident. 
Informaţiile oferite de poliţie arată, însă, altceva. Şi anume că accidentul s-a produs cu mai mult de o oră, înainte ca pe acolo să treacă și coloana oficială.
”Precizăm că accidentul dat s-a produs la orele 14.00, iar cortegiul prim-ministrului s-a deplasat pe porțiunea respectivă de traseu, la orele 15.00. Prin urmare, cortegiul nu are nici o legătură cu producerea accidentului rutier așa cum se insinuează de unele surse mass-media”, se arată într-un comunicat al IGP
Amintim că șoferul unui autoturism în care se aflau trei pasageri, inclusiv doi copii de nouă și, respectiv, 11 ani, a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat. Motivul accidentului încă nu a fost stabilit. Șoferul și cei trei pasageri au fost transportați la spitalul raional din Telenești cu diverse traumatisme.
Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?