Politicieni
Votarea proiectului de introducere a integrării europene în Constituția a fost amânată pentru săptămâna viitoare
 12 Octombrie 2018 17:20  3053
 Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat că a cerut plenului Legislativului această amânare în speranța că deputații din partidele pro-europene vor susține acest deziderat strategic pentru țară.

”Ceea ce s-a întâmplat astăzi în sala plenului nu ar fi trebuit să se întâmple, daca oamenii care azi s-au manifestat ar fi pus interesele țării mai presus de interesele politice, de partid sau frustrările politice”, a declarat Candu la un briefing susținut după ședință.

”Mă arăt foarte dezamăgit de cele întâmplate astăzi aici, deoarece confruntarea politică şi frustrările au prevalat faţă de interesul naţional al Republicii Moldova. Deoarece  uneori se spune că înţelepciunea vine în ceasul al 12-lea şi că uneori oamenii poate mai dorm o noapte cu ideea, eu propun în mod regulamentar votul să fie amânat pe săptămâna viitoare”, a mai spus Andrian Candu.

Amintim că deputații liberali și liberal-democrați au declarat astăzi că nu vor susține proiectul de introducere a sintagmei ”integrare europeană” în Legea Supremă.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Doru 12 Octombrie 2018 18:13
0 (0)
PAScuDA s-au alipit lui DODON, iar PL si PLDM au demonstrat ca ei nu sunt pro-europeni.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?