Partide
Partidul lui Năstase se teme de popor? PPDA consideră că alegerea judecătorilor de către cetățeni este periculoasă
 11 Octombrie 2018 14:00  3410
 Partidul Platforma Demnitate și Adevăr se teme de popor. Acest lucru rezultă foarte clar din titlurile date de televiziunea controlată de liderul acestui partid, Andrei Năstase, dar și din conținutul dezbaterilor cu participarea fruntașilor formațiunii.

 Judecătorii aleși de popor, un pericol” este titlul afișat pe durata emisiunii Ora expertizei de ieri, de la Jurnal TV. Iar vicepreședintele PPDA, fostul judecător Stanislav Pavlovschi, în permanență încerca să convingă spectatorii că dreptul cetățenilor de a alege judecătorii este un … pericol. Și asta pentru că modelul propus de PDM ar fi unul ”nepotrivit și neadecvat pentru realitățile Republicii Moldova”.

O reacție similară au avut ortacii lui Andrei Năstase și la inițiativa de alegere a deputaților prin vot direct, de către popor, nu pe liste de partid. Este de menționat că reacția bolnăvicioasă a apărut doar după ce ideea a fost realizată de către PDM, asta chiar dacă ea a fost promovată de pe scena protestelor de către activiștii adunați în jurul lui Andrei Năstase.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
realist 11 Octombrie 2018 16:00
0 (0)
Nastase a umblat si a strans semnaturi ca vroia presedinte ales de popor, pentru ca el vroia sa devie presedinte. Acum nu vrea judecatori alesi de popor, pentru ca el nu va candida la asa functie
Ion 11 Octombrie 2018 16:19
0 (0)
O inițiativa bună care ar spori încrederea cetațenilor fața de justiția din RM, și se vor adresa mai des cu problemele sale pentru a le rezolva legal de către cei în care au încredere și să fie eliminată total corupția din domeniul justiției
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?