Politicieni
Primarii suburbiilor cer implicarea municipalității în soluționarea problemelor cu care se confruntă
 11 Octombrie 2018 14:00  2999
 Edilii suburbiilor din componenţa municipiului au solicitat intervenţia întreprinderilor municipale de profil pentru reparaţia drumurilor, dar şi restabilirea iluminatului public. De asemenea, primarii oraşelor şi comunelor suburbane s-au pronunţat pentru îmbunătăţirea transportului public şi deschiderea de noi rute de transport spre localităţile pe care le administrează.

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a avut ieri o ședință de lucru cu participarea primarilor localităților din componența municipiului Chişinău.

Astfel, edilii suburbiilor i-au cerut ca municipalitatea să se implice în rezolvarea mai multor probleme cu care se confruntă.

„Problemele oamenilor din suburbii, la fel ca şi problemele locuitorilor din capitală, sunt o prioritate a administraţiei Primăriei municipiului Chişinău şi trebuie soluţionate în modul cuvenit. Ne dorim ca să creăm condiţii bune pentru toţi locuitorii municipiului Chişinău. Iar pentru asta trebuie să asigurăm reabilitarea infrastructurii rutiere, să construim peste tot reţele edilitare, să asigurăm cu transport public toţi locuitorii, să iluminăm toate străzile, iar copiii să înveţe în instituţii de educaţie moderne", a declarat primarul general interimar.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?