Partide
Liderul PPDA, Andrei Năstase, este ultima persoană care poate da cuiva lecţii de moralitate, ţinând cont de modul în care îşi ascunde veniturile
 10 Octombrie 2018 15:21  3135
 Liderul PPDA, Andrei Năstase, este ultima persoană care poate da cuiva lecţii de moralitate, ţinând cont de modul în care îşi ascunde veniturile. Această părere a fost emisă de către liderul PPEM, Iurie Leancă, în cadrul emisiunii Tema Zilei, de la Canal 2.

 “Cine să-mi dea mie lecții de integritate sau de moralitate? Andrei Năstase, care, timp de patru ani, oficial declară că nu lucrează nicăieri și, în același timp, își permite ca familia lui să stea într-o casă în cea mai scumpă zonă din Germania și să își trimită copiii la o școală privată extrem de scumpă?!”, a declarat Leancă.
 
Liderul PPEM le-a sugerat jurnaliştilor postului Jurnal TV să-l întrebe pe Năstase câte impozite a plătit din sutele de mii de dolari sau euro pe care le-a primit transferuri din off-shore-uri.

“Aș vrea ca ziarista de la Jurnal TV, care, ba venea la șapte dimineața la mine acasă, ba într-o manieră absolut isterică, la Guvern, îmi punea întrebarea, să meargă, dimineața, la ora șapte, la dl Năstase acasă și să-i adreseze întrebarea câte impozite a plătit din sutele de mii de dolari sau euro pe care le-a primit transferuri din off-shore-uri. Le-aș sugera și unor deputați, care se vor imparțiali, să facă interpelări procurorului general, la FISC, câte impozite a plătit dl Năstase din aceste transferuri”, a mai spus liderul PPEM.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Teodor 10 Octombrie 2018 16:04
0 (0)
Nastase e om cinstit. El de 8 ani nu lucreaza, dar mereu are bani si case de milioane. Cred ca seara lucreaza ca taxist cu mercedesul lui de 100 000 de euro.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?