Parlament
Parlamentul Moldovei va găzdui mâine o delegație a Secretariatului Adunării Naționale a Ungariei
 8 Octombrie 2018 13:05  3081
 Delegația Secretariatului Adunării Naționale a Ungariei, condusă de Secretarul general, Gyӧrgy Such va efectua mâine o vizită la Parlamentul Republicii Moldova

 Delegația ungară va avea întrevederi separate cu Secretarul general al Parlamentului, Ala Popescu, Secretarul general adjunct, Igor Klipii și șeful Direcției generale juridice, Ion Creangă.

Din componența delegației Secretariatului Adunării Naționale a Ungariei fac parte vicedirectorul pentru finanțe și administrare, Emil Bakos, vicedirectorul pentru legislație, Tibor Bárány și șeful echipei pentru asistență tehnică, Zoltán Horváth.

Parlamentul Republicii Moldova este beneficiarul proiectului Twinning pentru Republica Moldova „Consolidarea capacităților Parlamentului Republicii Moldova în procesul de armonizare a legislației naționale cu legislația UE”, finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul este implementat în perioada septembrie 2017 – septembrie 2019 de Camera Deputaților a Parlamentului Republicii Cehe, Consiliul Național al Republicii Slovace și Adunarea Națională a Ungariei, în cooperare cu Parlamentul Republicii Moldova.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?