Geopolitica
Donald Trump, replică stupefiantă către o jurnalistă: „Este în regulă, ştiu că nu gândeşti, nu ai gândit niciodată”
 3 Octombrie 2018 10:00  2848
Preşedintele american Donald Trump a avut un schimb de replici cu o jurnalistă a postului ABC News în timpul unei conferinţe de presă, spunându-i că nu gândeşte „niciodată”, înainte ca aceasta să apuce să îi adreseze întrebarea, relatează Politics.md

În timp ce jurnalista Cecilia Vega cerea un microfon pentru a-i putea adresa întrebarea, Trump a glumit spunând că „este şocată că am prins-o. Ca într-o stare de şoc”.

Vega i-a răspuns: „Nu sunt, mulţumesc, domnule preşedinte.”

Trump a părut că nu înţelege şi i-a spus: „Este în regulă, ştiu că nu gândeşti, nu ai gândit niciodată”.

„Îmi pare rău”, a răspuns aceasta.

„Nu, continuă. Continuă.”, i-a spus Trump.

În transcrierea interviului publicată luni seară, Casa Albă l-a citat în mod diferit pe Trump, care ar fi spus că: „Ştiu că nu mulţumeşti”.

„O conferinţă de presă înseamnă că poți să adresezi orice întrebare vrei”, a scris Vega ulterior pe Twitter, adăugând hashtag-ul "FirstAmendment".

Vega a încercat să pună o întrebare legată de investigaţia FBI privind acuzaţiile de agresiune sexuală împotriva nominalizării judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă a SUA, însă preşedintele a insistat iniţial să fie întrebat despre comerţ. Apoi s-a întors către Vega pentru o întrebare despre cazul Kavanaugh.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?