Partide
PLDM se roagă la PPDA și PAS: Numai o coaliție poate să ne aducă victoria
 14 Septembrie 2018 11:12  3235
PLDM ar putea candida la alegerile prezidențiale alături de Platforma Demnitate și Adevăr și de Partidul Acțiune și Solidaritate.

Șansele de a câștiga în alegeri parlamentare din februarie 2019, partidelor PAS și PPDA sunt mai mici fără o coaliție cu PLDM. Cel puțin asta susține liderul liberal-democraților, Tudor Deliu. În cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova, politicianul a declarat că din punctul său de vedere numai o coaliție între cele trei formațiuni le-ar putea aduce victoria, transmite Politics cu referire la Agora.

„Prelungim discuțiile cu PAS și DA. Ele durează de jumătate de an. Nu aș pune întrebarea dacă suntem doriți. Noi trebuie să conștientizăm faptul că numai dacă ne coalizăm, putem câștiga”, a declarat Tudor Deliu.

Liberal-democratul a precizat că a avut o întâlnire cu Maia Sanda, iar rezultatele discuțiilor ar fi îmbucurătoare:

„După întâlnirea cu Maia Sandu am rămas satisfăcut și cred că ceea ce ne-am propus se va realiza. Trebuie să lăsăm orgoliile partinice și să formăm această coaliție pentru a avea rezultate. Maia Sandu a fost foarte deschisă și am avut o discuție constructivă”, a subliniat Deliu.

În urma celei de-a opta ediție a Congresului Partidului Liberal Democrat din Moldova, Tudor Deliu a fost ales în funcția de președinte al formațiunii.

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Eugen 14 Septembrie 2018 13:27
0 (0)
Si asa este PLDM-ista Maia care si-a creat PAS-ul. Ce mai vor si astea?
Alexei 14 Septembrie 2018 17:26
0 (0)
Chiar nu vă dați seama că prin asemenea declarații stîrniți doar amuzamente și dezgust?
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%