Guvern
Șeful Guvernului a primit o scrisoare de la un cetățean care îi spune că a fost obligat să plătească o taxă vamală de 900 lei pentru haine în valoare de 2600 de lei
 13 Septembrie 2018 12:00  3072
 Conducerea Serviciului Vamal a dispus inițierea unei anchete de serviciu, urmare a indicației Prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, de a investiga un caz de percepere a taxelor vamale pentru un lot de bunuri, declarate ca fiind destinate uzului personal.  

Potrivit unui comunicat al instituției, ancheta urmează să stabilească toate circumstanțele cazului respectiv, iar în funcție de rezultatele acesteia, vor fi luate măsurile prevăzute de legislația în vigoare.

Amintim că, Pavel Filip a cerut astăzi, 12 septembrie, șefilor de la Vamă să se asigure că vameșii nu admit abuzuri în activitatea lor. Asta după ce șeful Guvernului a primit o scrisoare de la un cetățean care îi spune că a fost obligat să plătească o taxă vamală de 900 lei pentru haine în valoare de 2600 de lei pe care le cumpărase din România pentru cele două fetițe ale sale.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Eugen 13 Septembrie 2018 14:22
0 (0)
Ma bucur ca cetatenii scriu si se adreseaza, astfel si guvenratii afla cu ce se ocupa acolo la vama.
Andrei 13 Septembrie 2018 15:34
0 (0)
Dacă se demonstrează că angajatul a încălcat, ar trebui tras la răspundere, nu trebuie că din cauzaa unor astfel de lucrători să aibă de suferit imaginea întregii instituții.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%