Politicieni
Andrian Candu: “Dincolo de competiția politică, trebuie să rămânem oameni. Dle Dodon, recuperare grabnică”
 10 Septembrie 2018 10:05  3036
 Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a purtat o discuție cu șeful statului, după accidentul în care a fost implicat cel din urmă. Mai jos redăm mesajul integral:

Am discutat cu dl președinte Dodon ca să mă asigur că este bine după accidentul auto în care a fost implicat. Dincolo de competiția politică, indiferent de simpatii și antipatii, trebuie să rămânem oameni. Comentariile care au invadat spațiul public m-au dezamăgit. Trecem printr-o criză de moralitate când lupta pentru putere este pusă mai sus decât compasiunea și omenia.

Personal, am trecut printr-o tragedie în familie legată de un grav accident auto. Recuperarea a fost grea, dar posibilă datorită susținerii de care am avut parte.

În istorie țările și societatea s-au dezvoltat și au avut salturi calitative numai împinse de emoții pozitive și încredere. Dezvoltarea statului nostru și a noastră ca societate este posibilă numai prin toleranță, respect reciproc și grijă. Indiferent că acesta este Președintele Republicii Moldova, cei 7 cetățeni turci și familiile lor sau alți oameni, compasiune, înțelegere și respect trebuie sa fie pentru toți.

Dle Președinte Dodon Igor, recuperare cât mai grabnică. Sănătate familiei și celorlalți implicați în accident.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
andrei 10 Septembrie 2018 10:36
0 (0)
unica poziție sănătoasă a unui politician, totuși e o tragedie și nu trebuie să ne bucurăm de moartea sau accidentarea cuiva. trebuie schimbat prin metode democratice - nu așa
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%