Politicieni
Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu a felicitat elevii cu începerea unui nou an școlar
 3 Septembrie 2018 12:59  3483
“Un nou an școlar înseamnă pentru copii și părinți, dar mai ales pentru profesori, noi responsabilități, noi oportunități și, desigur, noi speranțe. Le doresc tuturor ca recompensele să fie pe măsura efortului și meritelor.” a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

„Copiii pe care îi creștem astăzi vor conduce lumea mâine. Importanța pe care o acordăm educației și profesorilor arată cum anume vrem să ne construim țara și viitorul. Reiterez angajamentul PAS de a mări cu cel puțin 50% salariile tuturor angajaților în educație, odată ajunși la guvernare.” a adăugat fost Ministru al Educației din partea PLDM, Maia Sandu.

Pentru că merită! Și profesorii, și copiii noștri merită un sistem educațional de calitate. Iar noi merităm să ne guverneze oameni bine educați și bine pregătiți” a încheiat felicitarea sa Ministrul Educației guvernului Filat.

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Vasile 3 Septembrie 2018 13:17
0 (0)
Unicul loc unde merita azi sa fie prezenta Maia Sandu e unica scoala de predare in limba romana din zona de sud vest a UTA Gagauzia, pe care a inchis-o astfel zeci de elevi romani au fost nevoiti sa se școlarizeze în coli cu predare in limba rusă...
Andrei Nastase 3 Septembrie 2018 13:19
0 (0)
principalul ca acesti copii s nu fie ca Maia Sandu.
Rustin 3 Septembrie 2018 15:41
0 (0)
Jigodia asta mai are nas să atenteze la copii, să le mai spună ceva, să le mai zică ceva! Rușine să-i fie! Maia Sandu cică felecitiă, cea ce a închis sute și mii de școli!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%