Politicieni
VIDEO // Mărturiile unei victime hărţuite sexual de Gheorghe Petic
 21 August 2018 16:55  3835
 Bloggerul Eugeniu Luchianiuc continuă seria dezvăluirilor despre Gheorghe Petic, ex-angajat al Poliției de Frontieră. Astăzi, bloggerul a făcut public un material video al uneia din victimele așa-numitului revoluționar. Iată ce scrie acesta:

"Scriam ieri că Gheorghe Petic, fost şef (de un nivel anume) pe la Grăniceri, mai nou lideraş teritorial pe la Platforma Demnitate şi Adevăr, nici pe departe nu e aşa de „alb” şi „imaculat”, dar şi „mare luptător cu nedreptăţile” cum vrea să pară.

Pe lângă „păcatele” sale la care m-am referit deja, aflu că acest individ obişnuia să hărţuiască sexual femeile pe acolo pe unde trecea cu serviciul. Mai nou, se zice că pe numele său ar fi deschisă una sau mai multe cauze la poliţie (că ar fi penale, că – de alt fel, eu nu pot să ştiu) anume pe fapte de hărţuire sexuală. Iar înregistrarea care mi-a nimerit în mâini dovedeşte că ceea despre ce se vorbeşte e adevărat. Public mai jos câte ceva din mărturiile uneia din victimele hărţuite sexual de Gheorghe Petic:

 

 

Bine că femeile din Moldova încep a vorbi despre hărțuire. Altfel fenomenul nu poate fi combătut


Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%