Partide
Andrei Năstase și Slusari, fugăriți din Ialoveni. Oamenii i-au huiduit și au scandat: afara din Ialoveni
 19 August 2018 15:01  3421
Sprite încinse la Ialoveni! Liderul PPDA, Andrei Năstase, şi vicepreşedintele formaţiunii, Alexandru Slusari, au fost luaţi pe sus, la Ialoveni de un grup numerous de localnici furioşi. Aceştia s-au arătat deranjaţi de mesajele celor doi şi le-au cerut imperative să plece din oraş, transmite Politics.

Oamenii au purtat pancarde împotriva Partidului Platforma DA şi au scandat “Jos Năstase!”, “Năstase, la puşcărie!”, “Afară!”.

Siguranţa celor doi lideri politici, goniţi din Ialoveni, a fost asigurată de poliţişti. În cele din urmă, Andrei Năstase şi Alexandru Slusari au fost nevoiţă să plece din localitate.

Astfel de episoade penibile au fost semnalate, în ultimele săptămâni, în mai multe raioane. La Orhei, mai mulţi fruntaşi ai PPDA, PAS şi PLDM au trăit recent momente rușinoase. Aceştia au intenţionat să organizeze o acţiune de protest în localitate, însă au simţit pe pielea lor furia localnicilor. Înarmaţi cu mături, locuitorii municipiului i-au măturat simbolic din oraş pe cei veniţi să le tulbure liniştea.

Aceeaşi situaţie s-a produs anterior şi la Ungheni. În jur de 100 de reprezentanți ai PAS PPDA şi PLDM, dar și ai unor ONG-uri care le sunt afiliate, au fost huiduiți de un număr dublu de localnici, care le-au cerut să plece. Oamenii din Ungheni scandau ”Hoții” și ”Mincinoșii”.

Un tratament similar l-au avut Maia Sandu și Andrei Năstase și la Nisporeni, dar și la Soroca, de unde au fost alungați de oameni.

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD

Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Comentarii
RedMilf 20 August 2018 09:15
0 (0)
Sa intilnit Nastase cu poporul, fata in fata, nu cu haita de babornite platite cite o 100 lei in capitala.
Vadim 20 August 2018 10:55
0 (0)
Gata, deja Nastase nu mai este poporul.
Sandu 20 August 2018 16:07
0 (0)
Si drept au faucut cei din Ialoveni.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%