Politicieni
Sportivul moldovean Ion Lazarenco Tiron constată cu regret că Diaspora moldovenească, ca şi întreaga societate este dezbinată
 17 August 2018 21:00  3176
Sportivul moldovean Ion Lazarenco Tiron constată cu regret că Diaspora moldovenească, ca şi întreaga societate este dezbinată. În cadrul unui discurs rostit la Congresul Diasporei, desfăşurat astăzi în Capitală, Ion Lazarenco Tiron a îndemnat exponenţii Diasporei să-şi facă datoria faţă de ţară, transmite Politics cu referire la Today.

"Cel mai dureros acum este când văd atât de multe tabere, despărţite, se judecă, se critică, se învinuiesc. Dragi prieteni, stimaţi colegi, stimaţi concetăţeni, noi aici am venit cu o datorie, să ne facem datoria faţă de ţară, faţă de patrie", a declarat Lazarenco, stabilit în Irlanda de peste douăzeci de ani.

Ion Lazarenco Tiron este al optulea om de pe glob, care a trecut înot cele șapte strâmtori importante şi, totodată, primul care a reușit această performanță uluitoare din prima tentativă. În tot acest răstimp, el a purtat cu el drapelul Republicii Moldova.


Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Comentarii
Tarnacop 18 August 2018 06:13
0 (0)
Ca-i dezbinata - o vede fiecare - de ce nu spuneti cine o dezbina ? Pricipiul de a dezbina si a detine puterea a fost folosit de cand e lumea. La noi - Voronin + Rosca = Plahotniuc + Dodon. Hotii si tradatorii s-au inteles in totdeauna foarte bne.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%