Partide
Exponenții Diasporei protestează împotriva PAS cu DA: Rușine să vă fie
 6 August 2018 13:46  3191
Un grup de reprezentanți ai Diasporei moldovenești din Italia a protestat ieri împotriva intenției PAS, PPDA și PLDM de a închide magazinele sociale, prin intermediul fracțiunii parlamentare liberal-democrate.

Acețtia au purtat mai multe pancarde: «Jos Mâinile de pe magazinele sociale»,  «Sandu și Năstase, nu ne ofensați părinții!», «Nu vă vom permite să închideți magazinele sociale!».

«Ultimele evenimente din Republica Moldova, ultimele acțiuni întrerinse de către Maia Sandu și Andrei Năstase conduc la închiderea magazinelor sociale. În loc să ceară mărirea pensiilor bătrânilor, ei le iau și ultmii bani, pe care aceștia reușesc să-i economisească. Rușine!», a declarat o participantă la acțiunea de protest, la care au participat exponenăi din mai multe orașe italiene.

Amintim că, recent, fracțiunea liberal-democrată din Parlament a cerut audierea directorului Centrului Național Anticorupție, Bogdan Zumbreanu, în chestiunea magazinelor sociale ale lui Ilan Șor. Inițiativa a fost sprijinită de aleșii Partidului Liberal.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%