Partide
Noi imagini de la Orhei, unde reprezentanții PAS și DA au fost măturați din oraș
 5 August 2018 18:20  4569
Pe reţelele de socializare sunt difuzate mai multe imagini cu reprezentanţi ai PAS, PPDA şi PLDM, luaţi pe sus de locuitorii municipiului Orhei. 
În imaginile respective localnicii, înarmaţi cu mături, scandează lozinci împotriva exponenţilort celor trei formaţiuni, refugiaţi într-o alimentară.
 
“Afară din Orhei!”, “Unu-doi, Maia Sandu la gunoi!”, “Afară!”, “Unu-doi, Pas cu Da la gunoi!”: sunt câteva dintre lozincile cu care au fost întâlniţi oaespeţii nepoftiţi.
 
“Ce treabă aveţi cu noi? Duceţi-vă şi faceţi ordine în ograda voastră. Ce aveţi cu Orheiul nostnostrumecaţi afară”, sunt doar câteva din declaraţiile unor participanţi la acţiunea anti-PAS, PPDA şi PLDM.
 
Din aceleaşi imagini se vede cum orheienii le cer „musafirilor” de la Chişinău să iasă afară din magazin, însă aceştia refuză să facă acest lucru.
Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Anatol 6 August 2018 09:24
0 (0)
AU crezut ei ca o sa ii intalneasca acolo pupandu--le picioarele!!! Poate in sfarsit vor intelege ca nu toata lumea ii iubeste. Se fac de rusine numai!
Rustin 6 August 2018 10:06
0 (0)
Și zombații lu Năstase, a ce se așteptau? Că orhehnii au să-i pupe-n gingine, evident că oamenii care trăiesc bine în orașul lor, nu au nevoie de tulburările psihice a unor descreierați.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%