Politicieni
Angajați ai Academiei de Poliție “Ștefan cel Mare”, în faţa statuii marelui domnitor: “Ruşine, Jurnal TV!”
 18 Iulie 2018 19:06  3302
Un grup de angajati ai Academiei de Poliție “Ștefan cel Mare” protestează față de acţiunile de denigrare a imaginii domnitorului Ștefan cel Mare, de către postul de televiziune Jurnal TV. Acţiunea se desfăşoară în faţa statuii voievodului, de la intrarea în Grădina Publică “Ştefan Cel Mare”.

 

Protestatarii poartă în mâini pancarte pe care scrie: “Ruşine, Jurnal TV!”, “Ştefan cel Mare, strălucită figură politică”, “Încetaţi profanarea lui Ştefan cel Mare!”.

 

În cadrul unei alte manifestaţii, desfăşurată zilele trecute în faţa sediului jurnal TV, angajatii Academiei de Poliție “Ștefan cel Mare” s-au arătat indignați că realizatorii emisiunii “Ora de ras” au batjocorit numele domnitorului, prezentându-l într-un ”dialog de prost gust cu bolșevicul Lenin”.

 

”Cei care au luptat cu arma în mână pentru apărarea Republicii Moldova se arată indignați de profanarea numelui lui Ștefan cel Mare, în cadrul emisiunii Ora de Ras”, a declarat un reprezentant al Academiei.

 

”Nu putem tăcea. Vrem să fim auziți, Ștefan cel Mare este un ideal al nostru și ne doare când este pus la aceeași masă cu criminalul Lenin”, a spus un alt exponent al instituției sus-numite.

 

Conducerea postului de televiziune Jurnal TV a refuzat să discute cu protestatarii. Protestatarii au dialogat doar cu un reporter al canalului.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%