Politics Blog
Blogger, despre fățărnicia Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase: Refuză să vorbească despre faptul că la marșul comunității LGBT numărul polițiștilor nu a fost mai mare decât la protest
 3 Iulie 2018 15:13  2964
Standarde duble promovate de presa care îl promovează deschis pe Andrei Năstase. Jurnal TV și site-urile din ”trustul Țopilor” au făcut mare zarvă din numărul polițiștilor care au asigurat ordinea publică, duminică, în timpul protestului opoziției. Mesajul promovat de aceștia este că s-ar fi urmărit ”îngrozirea societății”. Fățărnicia este scoasă în evidență de către bloggerul Denis Rusu.

”Mesajul expus mai sus, chipurile este promovat și de niște foști generali de pe vremea lui Voronin (cred că nu mai este nevoie să amintesc cum au acționat Generalii la 7 aprilie 2009), care au declarat că mobilizarea polițiștilor în jurul casei lui Vlad Plahotniuc este pentru a speria protestatarii, chiar dacă din PMAN, Andrei Năstase a dictat clar că ei pornesc în marș către casa lui Plahotniuc. Cred că nu este nevoie să explic faptul că poliția va apăra fiecare cetățean și proprietatea acestuia dacă se cunoaște că există zonă de risc…”, scrie Rusu într-o postare pe platforma Vox Publika.

Bloggerul compară situația de la protest cu marșurile ”Fără Frică” ale comunității LGBT, susținute inclusiv de Maia Sandu.

”Nu vreau să o critic pentru acest fapt, ba din contra, bravo pentru că susține drepturile omului, doar că… că atunci când la protestele PAS-PPPDA se strigă că poliția e împotriva cetățenilor, se uită de faptul că exact această poliție recent apăra concetățenii noștri, care erau bombardați cu ouă de ”pochi” și babe îmbrobodite, cu icoane în mâini. La aceste marșuri, numărul participanților cred că se ridică până la câteva sute, iar a celor care îi batjocoreau, nu știu dacă era mai mare, pe când numărul polițiștilor pare a fi destul de impunător”, le împrospătează Denis Rusu memoria celor de la Jurnal TV și de la Jurnal de Chișinău.

Bloggerul califică aprecierile presei din trustul Țopilor drept manipulatorii și propagandistice.

”Numărul polițistilor de la ultimul protest nu-l cunosc, însă pot pune pariu că nu este mai mare decât numărul polițistilor prezenți la Marșul Fără Frică. Cu părere de rău, Maia Sandu și Andrei Năstase refuză să vorbească despre acest fapt la proteste, atunci când huiduiesc angajații MAI. Fiecare polițist este copilul cuiva, soțul/soția, mama/tata cuiva, iar prezența acestora la proteste face parte din obligațiile lor de serviciu și indiferent că e vorba de LGBT sau Năstase, Plahotniuc sau Maia, poliția va interveni pentru a asigura securitatea acestora”, conchide bloggerul Denis Rusu.

Sursa:  Politics.MD

Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Comentarii
Dreptatea 3 Iulie 2018 15:36
0 (0)
Pe cine naiba ii intereseaza azi comunitatea LGBT, aceste risuri ale societatii sponsorizati de tot felul de organizatii cu scopuri ascunse, menita sa distruga societatea sanatoasa. VOI ar fi bine sa nu va ocupati cu numaratul politistilor la proteste, ci mai bine ati trimbita ca azi ni se fura ceea ce avem mai scump intr-o societate de drept - VOTUL.
baba Vera 3 Iulie 2018 15:38
0 (0)
Corrrrrect, băieţi! La protest a fost muuuuuuuult mai mare. Dacă admitem (prin absurd!) că la protest au fost doar "vreo 7 mii de protestatari" (cum zice "informata" noastră poliţie), numărul poliţiştilor trebuie înmulţit la (cel puţin) 3 (trei). Dar dacă numărul real (estimarea mea. b.V.) de cca 20 de mii de protestatari îl înmulţim la acelaşi 3 (trei), obţinem numărul poliţiştilor, care apărau 1 (unu) om (?, semnul se referă la ultimul cuvânt dinaintea parantezei) - 60000 (şaizeci de mii). Oare chiar "poliția va apăra fiecare cetățean"? Nu am mai văzut în anii (muuuulţi, doar sunt babă...) mei (dintre care o bună parte pe timpurile democratice, sau mai bine zis - ale democraţilor...), ca poliţia să apere "fiecare cetăţean"... Unul (anume) - da. Şi nu o singură dată... P.S. Ştiu, că rubrica "comentarii" va voi e de prisos...
Sergiu Gonta 3 Iulie 2018 16:35
0 (0)
Nu am înțeles nimic din calculele babei :) Cum nu am înțeles ce a avut in vedere bloggerul... fiecare apără interesele sale: Nastase, Sandu, Usatii si Filat (prin Cibotaru) ne propun o oferta "Jos Guvernarea" sus ei. După ce ofertele deputați aleși de popor și președinte ales de cetățeni a fost furată de Plaha de la PAS și DA. Alianța AntiPlaha pot să propună doar: 1. Proteste (la care participă doar pensionarii, cum sa zis ieri la TV8), 2. Jos Guvernul, 3. Jos Plahotniuc, 4. Sus Nastase, Sandu, Usatii și 5. Libertate lui Filat (dar cred că cum vor ajunge sus vor uita de Filat). Guvernul încearcă sa reabiliteze prin: 1. proiecte sociale - Prima Casa, Drumuri Bune, 2. Reforme – Guvernului, Ministerelor, Parlamentului. 3. Relații de prietenie li susținerea de SUA. 4. Reparația școlilor, grădinițelor și spitalelor. De as propune opoziția măcar ceva in afara de #NuPlaha ar fi posibil încă să am încredere in viitorul opoziției… dar așa #NicioSansa fac totul că Plaha să rămînă la guvernare sau să vină rușii!
Sorin 3 Iulie 2018 16:52
0 (0)
Asta arată că Maia e cretină cu duble standarte !
Anarhist 3 Iulie 2018 16:56
0 (0)
Asta arata ca Maia Sandu sa legat nu cu cine trebuie cu un Iurii Rosca 2 - Andrei Nastase fcula lui Usatii. Maia E viitorul tarii trebuie curatita de acesta murdarie pro-rusa! sper sa inteleaga acest lucru!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%