Politics Blog
Blogger: Trollii lui Năstase intoxică Diaspora cu mesaje de pe conturi false
 28 Iunie 2018 17:35  3421
Trollii de curte din tabăra Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr sau Partidului Acțiune și Solidaritate intoxică diaspora moldovenească cu mesaje în care cheamă oamenii în stradă. Faptul a fost sesizat de bloggerul Anatolie Chirilov, într-un material publicat astăzi.

“Nu doar oamenii din Moldova sunt manipulați de acești trolli PAScuDA, dar și cei plecați peste hotare, după un trai mai bun. Acești trolli intră în grupele create pentru Moldovenii din diaspora, precum ” Moldovenii în UK” și îndeamnă oamenii să iasă la protest. Profilele cald făcute de trollii PAScuDA fiind recente adăugate în grupele destinate diasporei, lucru pe care-l putem observa fiind indicat sub numele profilului, fiind scris ”Membru nou””, scrie Anatolie Chirilov.

Bloggerul constată că unii dintre trolli se dau de gol fără să îşi dea seama. “Un așa caz am întâlnit și eu ceva mai recent, un profil fals, făcut de câteva zile, cu numele de Natalia Siloci, care îndeamnă oamenii să iasă la protest. Însă fără să se aștepte, un moldovean din Marea Britanie a dat-o de gol. Nicu Țurcan menționând că pe lângă faptul că trollul a greșit denumirea orașului și a parcului, el deja își dă seama cine îl cheamă la protest”, scrie Chirilov.

Autorul consideră că mesajele de pe conturi false nu aduc reyoltatul scontat pentru cei care le comandă. “Toate aceste fake-uri făcute de către trollii Maiei Sandu și Andrei Năstase face doar spam pe Facebook, iar indivizi ca Alaiba nu prea încearcă să lupte cu aceste conturi false chiar dacă pentru acest lucru cerșește bani de la cetățeni, dar nici pe Bolocan nu spune nimic despre ei, dând dovadă de duble standarde și curvărie politică”, conchide bloggerul citat.

Autor:  Anatolie Chirilov Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
timofei 28 Iunie 2018 19:23
0 (0)
pe langa faptul ca mint cu nerusinare nici macar nu au scoala terminata... cumva paradoxal, trollii Maiei Sandu fara BAC sustinut...
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%