Partide
IMAGINI DIN DRONĂ // Protest în centrul capitalei față de invalidarea alegerilor din 3 iunie. Au venit câteva sute de oameni
 20 Iunie 2018 22:18  3690
Câteva sute de oameni protestează în Piaţa Marii Adunări Naţionale, faţă de decizia de invalidare a alegerilor din 3 iunie. Cel puţin asta arată mai multe imagini filmate cu drona, la faţa locului. Acţiunea de protest este orgabizată de trei formaţiuni – PPDA, PAS şi PLDM.

Amintim că Judecătoria Chișinău nu a validat ieri mandatul primarului ales al Chișinăului, Andrei Năstase. Instanţa a considerat că Andrei Năstase a făcut agitație în ziua alegerilor, iar în campania electorală ar fi fost susținut de politicieni din afara R. Moldova.

Andrei Năstase a contestat la Curtea de Apel decizia privind invalidarea mandatului său de primar. Până la sfârşitul acestei săptămâni, magistraţii ar trebui să se pronunţe în acest sens.

La rândul său, fostul candidat PSRM la funcţia de primar al Capitalei, Ion Ceban, susţine că decizia de invalidare a mandatului lui Andrei Năstase este una incorectă. Ceban a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că liderul PPDA va profita din plin de pe urma hotărârii de ieri a Judecătoriei Chişinău, adoptată la insistenţa PLDM.

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?